Wereldwinkel Noordwijkerhout

April 23, 2021

Ook de Wereldwinkel in Noordwijkerhout worstelt met de gevolgen van de coronacrisis. Maar juist nu is het zo belangrijk om de rest van de wereld niet te vergeten. Via wereldwinkel.nwh@kpnmail.nl kun je daarom ook bij ze bestellen. En gratis laten thuisbezorgen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Alle actuele info over winkelbezoek, openingstijden en bestellen vind je op hun website.

Originele en authentieke producten

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze bouwen aan hun bestaan en aan een toekomst voor hun kinderen.

In de Wereldwinkel gaan handel en idealen hand-in-hand. De Wereldwinkel verkoopt authentieke producten met een hedendaags tintje uit ontwikkelingslanden. De makers zijn bijvoorbeeld koffieboeren uit Mexico, hout- en textielbewerkers uit Indonesië en India, bronsgieters uit Burkina Fasso en keramisten uit Thailand. Sommigen hebben een eigen bedrijfje, anderen werken in kleine fabrieken. Allemaal mensen die óók recht hebben op een woning, voedsel, scholing en medische zorg.

Wat wil de Wereldwinkel?

Eerlijke handel staat voor een gelijkwaardige manier van handelen. Door de verkoop van hun producten voor een eerlijke prijs kunnen boeren en kleine producenten een beter leven opbouwen. Een leven zonder armoede en met voldoende kansen op ontwikkeling.

De Wereldwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van producten voor een eerlijke prijs. En in Noordwijkerhout is het daarnaast ook een prachtig voorbeeld van een eigentijdse en uitnodigende winkel. Meer info: www.noordwijkerhout.wereldwinkels.nl