‘On the beach’ met KNRM voor Fairtrade Week

Bij de start van de Fairtrade Week ging Fairtrade Noordwijk zaterdag 30 oktober ‘on the beach’.  Speciaal voor deze gelegenheid actief gesteund door de afdeling Noordwijk van de KNRM Met hun strandvoertuig werd een bezoek gebracht aan de permanente strandpaviljoens in Noordwijk.
Tijdens deze speciale ‘theevisite’ deelden vertegenwoordigers van Fairtrade Noordwijk Fairtrade thee en WIN-actiekaarten* uit. Om ter gelegenheid van de landelijke Fairtrade Week extra aandacht te schenken aan het belang van eerlijke en duurzame handel en consumptie.
De thee en de WIN-actie kaarten* werden welwillend ontvangen bij de bezochte permanente strandpaviljoens: De Zeemeeuw Beach Club O Nomade Beach House Alexander Beach Breakers Beach House Salt Noordwijk Beach Club C Branding Beach
Klik hier voor een foto impressie

Noordwijkerhout en De Zilk

Woensdag 3 november werd de actie in Noordwijkerhout en De Zilk ‘on the road’ vervolgd met een bezoek aan de horeca aldaar.
‘Gewapend’ met fair trade theepakketten bezocht een delegatie van Fairtrade Noordwijk daar een groot aantal lunchrooms, restaurants en café's.
Om aandacht te vragen voor het belang van eerlijke en duurzame handel. En om de ondernemers te informeren over de mogelijkheden om fair trade in hún bedrijf op de kaart te zetten:
Brownies & Downies Brasserie Op Dorp Bij Arthur Como & Co De Duinpan De Zilk De Duinrand Hudson Langs Berg en Dal De Ruigenhoek Het Wapen van Noordwijkerhout To Me@t
Wordt vervolgd…
Klik hier voor een foto impressie
* Landelijke WIN-actie Samen-Thee-Moment
Fairtrade Gemeenten- de overkoepelende organisatie van alle deelnemende gemeenten - roept iedereen op om een mooie foto te maken van een Samen-Thee-Moment en die tijdens de Fairtrade Week te delen op Facebook en/of Instagram of op  te sturen naar info@fairtradegemeenten.nl.
Onder de inzendingen worden twee complete Fairtrade Samen-Thee-Moment-pakketten verloot. De theepakketten zijn rijkelijk gevuld met een theepot, twee theekopjes, Fairtrade thee, Fairtrade chocolade en nog veel meer lekkers en leuks.