30 JAAR WERELDWINKEL 'Feest: Fairtrade én duurzaam'

BIGGER THAN US

In deze film over de jeugdbeweging van de 20-jarige Balinese Melati Wijsen reist regisseur Flore Vasseur samen met Melati de wereld over voor ontmoetingen met zeven jonge change makers in landen als Libanon, Griekenland, Malawi en Brazilië. Alle verhalen die ze hoort zijn door globalisering en klimaatverandering met elkaar verbonden. De film laat de soms verschrikkelijke omstandigheden zien waarin mensen leven maar toont ook en vooral de hoopgevende strijd van jonge mensen die zich belangeloos inzetten voor een betere, humanere en schonere wereld. Zie ook Melati’s internationale platform YOUTHTOPIA

WORKSHOP ‘ALLES LACH’ - KESHIA KLUIJFHOUT

Workshop lachen in een notendop. Lachen zonder reden, met speelse oefeningen waar iedereen plezier, energie en ontspanning uit kan putten!

WORKSHOP ‘BUIKDANS’  - JMIAA BELLAN

Gezellig samen dansen en kennismaken met verschillende technieken van buikdans en dansinvloeden uit Afrika, Bollywood-films, Cubaanse salsa en Spaanse flamenco. Met plezier voorop!

En verder: kraampjes met mooie en duurzame cadeaus uit het assortiment van de Wereldwinkel, informatie over eerlijke handel en productie, aandacht voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s of ‘GlobalGoals) van de Verenigde Naties en muziek van leden van het KleynKoor.

PROGRAMMA:

13.30 inloop en korte introductie door Marie José Fles (voorzitter Wereldwinkel)

14.00 film BIGGER THAN US

16.00 workshop  BUIKDANSEN

16.00 workshop  ‘ALLES LACH’

16.30 workshop  ‘ALLES LACH’

IEDEREEN IS WELKOM. MAAR WEL VOORAF EVEN RESERVEREN! KLIK HIER